Hakkında herşey xiaomi robot supurge tamiri

Wiki Article



Aramış olduğumda 1 hafta sonra kargoya vereceğiz dediler halen kargoya vermediler. Telefona karşılık vermiyorlar savcılığa temelvuracağım.

Asıl tekerleğe yabancı beden girmediğinden emin olun ve aletı yeni bir konuma taşıyın. Tekerleğin etrafına yabancı cisimler solgunlabilir; tekerleği çıiç ve temizleyin.

Hepsiburada' dan biyazal isimli satıcıdan aldığımız robot süpürgenin garantisi Teknoeksper mağazasına ait 1 aydır aramanıza karşın asla ulaşamadık kesiksiz çalışır.

Biz özel fen servis olarak garanti dışı onarma, bakım onarım hizmeti sunuyoruz. Aletinızı bize getirirseniz ya da kargoyla gönderirseniz falp tamir yapabiliriz.

Aletim anormal ekipman sanarak uyarı veriyor ve ilerlemiyor yardımcı olurmusunuz çaldatmaışıyor amma ilerleme nanay

Islak temizleme esnasında çok bir küme akarsu tüketilir. Sıvı ile rezervuar kapağının namuslu montajını kontrolör edin, hareketli uygulamada su kaynağının yoğunluğunu ayarlayın.

Aletinızın yazılı sınavm komut sistemindeki pot hasebiyle pompa çallıkışmıyor olabilir. Net bir aksaklık tespiti derunin süpürgenizle servisimize gelebilirseniz cihazınızın sorununun kaynağını belirleme edebiliriz.

Pop bir Çin markasının modelleri çoklukla çhileışma esnasında başarısız evet. Kullanıcılar, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin # 10 numaralı hatası veya meydana gelen sair rastgele bir sorunla karıştırılabilir.

Roborock s5 cihazınızla alakadar bahsettiğiniz engebe nominalmla alakalı bir problemi delalet ediyor. Bir el resetlemişsiniz ve düzelmiş. Bunu bir kaç yol elan yapmanızı tavsiye ederiz.

Hepsiburada.com sitesinden satıcısı gene Hepsiburada olacak şekilde Xiaomi kablosuz kulaklık satın aldım. Ürünün hem deniz hem de toza karşı metanet sertifikası vardı.

Robot süpürge anakart arızası münasebet olur diyerek araştırma mimariyorsanız bunun mebdelıca nedeni özensiz kullanma yahut istemeden süpürgenin sunulan kalabileceği bir sıvı değinmeı mümkün. Bazı siz farkında olmadan yere dökülmüş bir sıvı yahut bir çiçeğin toprağından aldatmaınabilecek rutubet alet anakartında sorunlara maksat hevesliabilir. Biz Teknoway olarak bu hava sorunlarla muhaliflaşmamanız dâhilin her bir bekâret sonrasında haznenin temizlenmesini salık ediyoruz. Süpürgenizi özellikle banyo ve aş damı kabilinden ab buharının koyu olduğu yerlerde bırakmayın; istasyonu bu bölgelerde konumlandırmayın. Akarsu buharı birhayli elektronik cihazı etkileyebileceği kadar robot süpürgenizde de özellikle anakart arızası kadar çeşitli sorunların ortaya çıkmasını sağlamlayabilir.

Xiaomi robot süpürge wifi’ye nite rabıtalanır dair detaylı olgun verdik. Fevkdaki adımlar izlemenize rağmen cihazı telefona ve wifi’ye demetlayamadıysanız şu öneriler de maslahatinize yarayabilir.

Merhaba mi sililik robotum bir anda kapandı ve açılmıyor ancak apareyı bul dediğimde burdayım diyor . Sizce darntı nedir

Xiaomi Robot Süpürge xiaomi robot süpürge servisi Pot Kodları Xiaomi Mi Roborock Robot Süpürge, Sililik sırasında bir engebe oluşursa cihazın bölüt şeklindeki göstergesi kırmızı renkte çabucak taçıp sönmeye başlar ve ünlü ileti yanar.

Report this wiki page